TZEEPAARDJE bevindt zich sedert 1982 in de Gillegomwijk te Boechout en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd tot ver buiten de gemeente. De zaak wordt uitgebaat door Caroline Van Tendeloo, die de zaak in 2015 overneemt van haar peter Wim die de zaak oprichtte. Beiden genoten een opleiding aan Hotelschool Ter Duinen in Koksijde, dit belooft natuurlijk heel wat lekkers. Zeker omdat kwaliteit erg hoog in het vaandel staat. U kan niet alleen terecht voor een uitgebreid assortiment verse vis, dat dagelijks aangevuld wordt, maar u vindt in onze toonbank ook verschillende koude schotels en warme bereide gerechten en dit zowel met vis als met vlees. Verder vindt u bij ons in de visafdeling ook nog een grote keuze aan gerookte vis en dagelijks vers gebakken vis. Niet te vergeten natuurlijk, ons assortiment zelfbereide salades.

Sinds 2016 beschikt TZEEPAARDJE ook over een oldtimer foodtruck, Willem. De Renault Estafette die in eigen beheer werd gerestaureerd en omgebouwd, kan ingezet worden voor elke gelegenheid.

Nieuw sinds 2017 is dat TZEEPAARDJE gezonde maaltijden op maat van elke klant bereidt. In samenwerking met een voedingsconsulent wordt er bepaald wat u mag eten in functie van uw doelen. Op basis van dat schema verzorgt TZEEPAARDJE gezonde maaltijden met exact die hoeveelheden nodig om uw doel te behalen.
 

 

 

 

Onze SPECIALITEIT

De liefhebber die houdt van de meest kwalitatieve en overheerlijke Fruits de Mer is bij TZEEPAARDJE aan het juiste adres.

Met veel passie en dagverse producten bereiden wij graag uw Fruits de Mer, dit uiteraard ook tijdens de eindejaarsperiode. Verwen uw gasten met het beste wat de zee te bieden heeft:

Halve kreeft Belle Vue

Scampi's

Gamba's

Bulots

Rivierkreeftjes

Mosselen

Sint-Jacobsvruchten

Ongepelde garnalen

Kreukels

Bouquetgarnalen

Oesters.

Uiteraard kan u ook kiezen om King Krab toe te voegen aan de Fruits de Mer.

Wij bieden onze befaamde Fruits de Mer aan voor 49€ pp.

foodtruck11.jpg
 
 
 
 

 Ondertussen staat foodtruck Willem helemaal klaar voor zijn derde seizoen. Graag werken wij voor elk evenement een formule op maat uit. Wij kunnen ondermeer verzorgen: paëlla, taco's, burgers, fishburgers, oesters, maatjes, hapjes, kibbeling, koude en warme hapjes, BBQ...  Ook aan uw specifieke wensen komen wij graag tegemoet. Als u naast de foodtruck graag een authentieke bar plaatst kan u steeds gebruik maken van onze oude triporteur. Zowel voor festivals als privé-feestjes komt Willem graag tot bij u gereden, maar boek tijdig want Willem is graag gezien :).

tzeepaardje-87.jpg

'Tzeepaardje

37 Kardinaal Sterckxstraat,
Boechout 2530, België
+32 3 455 57 32

info@tzeepaardje.be

NIEUWE OPENINGSUREN:

Maandag - Gesloten
Dinsdag - 09:00 tot 18:00
Woensdag - 09:00 tot 18:00
Donderdag - 09:00 tot 18:00
Vrijdag - 09:00 tot 18:00
Zaterdag - 09:00 to 15:00
Zondag - Gesloten (traiteur afhalen tussen 10u en 11u)

 
Naam
Naam